Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Soppa på nässlor

  • Nässlor, förvällda 300.0 g
  • Selleri, rot 300.0 g
  • Lök, gul 100.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 10.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Citron 1.0 st
  • Smör, osaltat 30.0 g
  • Rama Professional Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 2.0 dl

Pocherat ägg

  • Ägg (extra) 5.0 st

Onion Bahji

  • Silverlök, hel 80.0 g
  • Kikärtsmjöl 150.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 12.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 24.0 g
  • Spiskummin malen 2.0 g
  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L 2.0 l
  1. Soppa på nässlor

    • Skär selleri och lök i mindre bitar, fräs i Milda Flytande Margarin och slå på Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk. Låt koka till sellerin är mjuk.
    • Mixa soppan i matberedare eller mixerkanna och häll tillbaka i grytan. TillsättRama Fraiche,Rama Visp 31% och smaka av med salt, peppar samt citron.
    • Mixa soppan med de förvällda nässlorna och smör innan servering.
  2. Pocherat ägg

    • Pochera ägg till lagom konsistens.
  3. Onion Bahji

    • Skiva lök och koriander tunt, salta och låt stå i ca 20 min.
    • Blanda ner kikärtsmjöl, MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse, Knorr Professional Ingefära kryffpuré, Knorr Professional Curry kryddpuré och smaka av med spiskummin. Späd med vatten om den blir för torr.
    • Värm oljan och lägg i en tesked av smeten. Fritera gyllenbruna.