Ingredienser
Sötpotatishummus Korma
-
Sötpotatis, skalad tärnad 0.7 kg
-
Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 0.3 kg
-
Vatten 1.0 l
-
Salt 7.0 g
-
Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
-
Olja, oliv
-
Kokosgrädde 200.0 g
-
Rostade frön
Förberedelser
-
Sötpotatishummus Korma
- Fräs sötpotatis och kikärtor i flytande margarin under fem minuter.
- Lägg till Korma-kryddpastan och fräs ytterligare en minut.
- Tillsätt vattnet och grönsaksfonden.
- Låt koka sakta tills sötpotatisen har blivit mjuk
- Tillsätt kokosgrädde och salt i slutet.
- Kör i mixer till en jämn konsistens. Späd med vatten vid behov.
- Låt svalna. Dekorera med rostade frön samt olivolja.