Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sötpotatishummus Korma

  • Sötpotatis, skalad tärnad 0.7 kg
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 0.3 kg
  • Knorr Korma pasta 4x1,1kg 100.0 g
  • vatten 1.0 l
  • Salt 7.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
  • Olja, oliv
  • Kokosgrädde 200.0 g
  • Rostade frön
  1. Sötpotatishummus Korma

    • Fräs sötpotatis och kikärtor i flytande margarin under fem minuter.
    • Lägg till Korma-kryddpastan och fräs ytterligare en minut.
    • Tillsätt vattnet och grönsaksfonden.
    • Låt koka sakta tills sötpotatisen har blivit mjuk
    • Tillsätt kokosgrädde och salt i slutet.
    • Kör i mixer till en jämn konsistens. Späd med vatten vid behov.
    • Låt svalna. Dekorera med rostade frön samt olivolja.