Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Stekta rökiga morötter

  • Morötter, skivade 1.5 kg
  • Knorr Professional Intense flavours Deep Smoke 6 x 400ml 20.0 g

Algsallad

  • Algsallad, torkad 40.0 g

Dressing till salladen

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 400.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 ml
  • Salt och peppar
  • Sesamfrön, rostade 20.0 g
  1. Stekta rökiga morötter

    • Blanda morötterna och aromoljan.
    • Krydda med salt och peppar. Lägg på en plåt och tillaga i ugn i 160 grader i 25 minuter.
    • Blanda de varma morötterna med Knorr Professional Intense flavours Deep Smok.
    • Låt kallna.
  2. Algsallad

    • Låt algsalladen svälla i kallt vatten i 10 minuter.
  3. Dressing till salladen

    • Blanda ihop ingredienserna till citronmajonnäsen.
    • Blanda de kalla morötterna med algsalladen.
    • Lägg upp salladen i lager och klicka på majonnäs emellan. Dekorera med sesamfrön och majonnäs.