Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till rotfruktslådan

  • Potatis, skalad 3.3 kg
  • Rotfruktstrimlor frysta 900.0 g
  • Kikärtor, torkade 400.0 g
  • Purjolök 471.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 25.0 g
  • Spiskummin malen 25.0 g
  • Salt och peppar
  • Solrosfrön 150.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.7 ml

Vid servering

  • Rödbeta, skalade 1.7 kg
  • Knorr Dressingmix, Ört & Lök 3 x 0,8 kg 20.0 g
  • Vatten 1.0 dl
  • Rapsolja 0.5 dl
  1. Till rotfruktslådan

    • Varva strimlad potatis och rotfruktstrimlorna med kikärtor och purjolök i bleck. Avsluta med potatis/rotfrukten.
    • Blanda samman grädde med buljong och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.
    • Häll grädden över gratängen och rör om. Srö över solroskärnorna.
    • Grädda i 175°c i ca 80 minuter. Tiden kan variera från ugn till ugn! Kontrollera att potatisen är klar före servering.
  2. Vid servering

    • Blanda samman ingredienserna till dressingen och vändden i de rivna rödbetorna.
    • Servera nygräddadpotatis och rotfruktslåda med rödbetssallad.