+

Miso lax

Nudelsallad

Sojamajonnäs

Till servering

  • Lime, klyftor 10 st
  • Koriander, färsk hackad 20 g
  • Sesamfrön 15 g
  1. Ugns temperatur

    Värm ugnen till 100°.
  2. Miso lax

    • Lägg laxen på oljat bleck. Mixa miso, Knorr PROFESSIONAL Ingefärapuré och limeblad. Spä med vatten till krämig konsistens och täck ovansidan av laxen med misoröran. Baka laxen i ugnen till innertemperatur 49°.

  3. Nudelsallad

    • Blötlägg nudlarna i varmt vatten 5 minuter. Låt sedan nudlarna rinna av. Blanda samman olja, Knorr Kryddpasta Vitlök, HELLMANN`S Seasam Soy Vinaigrette och salt. Vänd ner lök, bönor och dressing i nudlarna.

  4. Sojamajonnäs

    • Blanda HELLMANN`S REAL Majonnäs, soja och vinäger.

  5. Till servering

    • Lägg upp laxen och garnera med lime, koriander och sesamfrön. Servera med nudelsalladen och sojamajonnäsen.
+