Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bräserade revbensspjäll med kål och fläderblomssaft

  • Fläsk, revbensspjäll frusna 2.0 kg
  • Spetskål 1.0 kg
  • Potatis, skalad skivad 500.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 15.0 g
  • Knorr Skinkbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 20.0 g
  • Fläderblomssaft 200.0 ml
  • Citron,zest 7.0 g
  • Citron, juice färskpressad 10.0 g
  • Mejram, torkad 15.0 g
  • HELLMANN'S Passion Fruit Vinaigrette, 6 x 1L (Slut på lager) 50.0 ml
  1. Bräserade revbensspjäll med kål och fläderblomssaft

    • Bryn revbensspjällen ordentligt på alla sidor.
    • Skiva spetskålen och blanda den med potatisskivorna.
    • Koka upp vatten tillsammans med Knorr Grönsaksbuljong, Knorr Fläskbuljong, fläderblomssaft samt skalet och saften av citronen.
    • Lägg kålen, potatisen och köttet i en eldfast gryta och häll över buljongen. Bräsera under lock tills allt är mört.
    • Skär ut köttet och servera på potatisen och kålen. Garnera med mejram och droppa över Hellmann’s Passion Fruit Vinaigrette.
    • Tips! Till den här rätten kan man använda olika sorters kål och grönsaker. Testa även att smaksätta rätten med Knorr Professional Kryddpuré och Knorr Umami.