+

Bräserade revbensspjäll med kål och fläderblomssaft

  1. Bräserade revbensspjäll med kål och fläderblomssaft

    • Bryn revbensspjällen ordentligt på alla sidor.
    • Skiva spetskålen och blanda den med potatisskivorna.
    • Koka upp vatten tillsammans med Knorr Grönsaksbuljong, Knorr Fläskbuljong, fläderblomssaft samt skalet och saften av citronen.
    • Lägg kålen, potatisen och köttet i en eldfast gryta och häll över buljongen. Bräsera under lock tills allt är mört.
    • Skär ut köttet och servera på potatisen och kålen. Garnera med mejram och droppa över Hellmann’s Passion Fruit Vinaigrette.
    • Tips! Till den här rätten kan man använda olika sorters kål och grönsaker. Testa även att smaksätta rätten med Knorr Professional Kryddpuré och Knorr Umami.

+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text