Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Steg 1

  • Blomkål 3.9 kg
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 45.0 g

Steg 2

  • Lök, tärnad 240.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 105.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 120.0 g
  • Rama Professional Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 900.0 ml
  • Vatten 1.5 l
  • Ost, cheddar 150.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 9.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 3 x 1 kg 24.0 g
  • Salt 30.0 g
  • Ägg 18.0 stk
  • Salvia, torkad 9.0 g
  • Solrosfrön 20.0 g
  1. Steg 1

  2. Steg 2

    • Sautera löken i resterande matfett tills den mjuknar. Tillsätt MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse under omrörning. Tillsätt Rama Professional Mat 15% och vatten gradvis under omrörning och sjud tills du får en tjock krämig sås.
    • Smaksätt med parmesan, salvia, Knorr Umami, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong salt och peppar. Låt svalna, vispa ihop äggen och vänd ner dem i såsen. Toppa med solrosfrön.
    • Smörj ett GN-bleck och baka av puddingen i ugn vid 160 grader tills den stannar (ca 40 minuter).