Menu

En kopp te är så mycket mer än bara en kopp te, den får dina gäster att slappna av, piggna till, känna sig balanserade och uppfriskade beroende på när och hur den serveras. På samma sätt bidrar ditt val av sortiment till vilken känsla du vill förstärka hos dina gäster, och vad som rimmar med den stil du har på din verksamhet samt om du har buffé eller bordsservering. 

 

Vår teportfolio är gjord för att möta olika kunders och situationers behov oavsett om du vill förmedla känslan av lyx och ”lite extra”, inge en avslappnad känsla eller uppfattas som trendkänslig och medveten. Oavsett vilken approach du föredrar, och vilken målgrupp du riktar dig till, kan du dock vara säker på att varje kopp Lipton alltid smakar som det anstår världens största televerantör.  

Med Lipton Feel Good Selection blir det enklare för dina gäster att hitta just den tesort som matchar deras behov för stunden.

Löste ger oftast en lite lyxigare känsla, särskilt om du serverar gästerna direkt vid bordet. I vårt sortiment hittar du allt ifrån klassiker som Earl Grey, till ljuva bärsmaker och lätta och fräscha Green Tea Citrus. 

Earl Grey har druckits i snart två sekel, vilket inte är särskilt konstigt med tanke på dess fyllighet och angenäma toner av bergamott.  Hos Lipton hittar alla sin favorit oavsett om det är Rich Earl Grey, Rich Earl Grey Lemon eller Russian Earl Grey som står högst i kurs.  

Flera av våra teer kommer i pyramidpåsar. Den tesilsliknande pyramidpåsen gör att de stora, läckra tebladen verkligen kommer till sin rätt. Vattnet får lättare att strömma igenom påsen och dina gäster får sig en fantastisk kopp te.  

Hur vill du presentera ditt te? Lipton erbjuder flera olika exponeringsmöjligheter. Allt från enklare boxar till mer avancerade displaylösningar. I samband med att Lipton Feel Good Selection fick en ny design förändrades också förpackningen. Har du frågor om vad det innebär för dina displaymöjligheter? Klicka här eller fråga din säljare!

Produkter
Recept
Favoriter
Meny