Laga mat med färg

Halloween är den tid på året när det inte bara är tillåtet utan också uppskattat att skrämmas. Så varför inte passa på att göra lite kusliga matdekorationer? Nedan har vi listat våra bästa tips. 

Skrämmande spagetti

Skrämmande spagetti

Svart halloweenspagetti ser  läskig ut men smakar faktiskt riktigt gott. Byt bara ut din vanliga pasta mot svartfärgad spagetti (vanligtvis färgad med bläckfiskbläck) för att ge din rätt en kuslig twist. 

 

Förgiftade äpplen

Förgiftade äpplen

Självklart ska du inte förgifta dina gäster, men att skrämmas är tillåtet! Blanda ihop socker, vatten, majssirap och karamellfärg i en kastrull och rör på medelhögvärme tills sockret lösts. Doppa försiktigt äpplena i den heta sockerlagen.  Lika läskigt som vackert. 

 Blodiga kakor

Blodiga kakor

Karamellfärg är allt du behöver för att göra dessa läskigt goda kakor.  Baka din favoritkaka som du sedan täcker med helt vanlig vit glasyr. Låt  torka över natten. Färga den överblivna glasyren mörkröd och stänk över kakorna med hjälp av en gaffel eller ren pensel. Supergott och superläskigt!

 

Slajmiga isbitar

Slajmiga isbitar

Varför inte kyla dina drycker med slajmiga isbitar? Mosa några vindruvor och pressa i lite limesaft. Frys  in och lägg i valfri dryck. 

 

Karva din pumpa!

Riktigt snygga pumpor är den perfekta dekorationen under Halloween. Klicka på videon så får du några värdefulla tips på hur du kan bli en riktig pumpakonstnär. Längre ner på sidan hittar du också mallar som hjälper till att göra jobbet lite smidigare. Prova själv!

Tips på hur du lyckas med din pumpa

06:34

Halloweenmenyer

Halloweenmenyer

Ladda ner våra Halloweenmenyer. Du får en zipfil som innehåller pdf och worddokument som du kan använda och förändra utifrån den menyn du vill skapa.

Ladda ner Halloweenmenyer
Pumpamallar

Pumpamallar

Ladda ner våra mallar för att göra det enklare att få till den perfekta Halloweenstämningen.

Ladda ner mall

Continue

Title

Bullet Point text