Värt att veta om Cold Base kallsvällande stärkelse!

  • Samma funktion som vanlig redning men behöver inte koka för att svälla!
  • Minimera dina kostnader!
  • Endast fem ingredienser!
  • Effektivisera och spara tid!
  • Jämn kvalitet och ett pålitligt resultat!

Välkommen!

  • Är det svårt att få rätt konsistens på såsen?
  • Har du upplevt att maten ändrar karaktär vid uppvärmning?
  • Händer det att dina soppor blir för tunna efter varmhållning?
  • Har dina fruktkrämer blivit gråa och trista efter ett par dagar i kylen?

 

Om du svarar ja på någon av frågorna ovan, så kommer du att ha god nytta av vårt informationsmaterial om olika redningar.  Alltid finns det något nytt att lära sig om vilka faktorer som hjälper dig till rätt kvalitet i köket.

Våra moderna tillagningsmetoder ställer stora krav på vilken typ av stärkelse man använder till olika maträtter, och därför har vi tagit fram den här guiden. Alla tips och goda råd är till för att hjälpa dig och inspirera dig, men det finns alltid utrymme för egen kreativitet. Du känner såklart ditt kök bäst själv.

Doseringsguiden på insidan av omslaget är tänkt som en snabbhjälp för att få till rätt mängd stärkelse i dina egna recept och tillagningsprocesser. På så sätt kan du alltid få ett bra resultat med jämn kvalitet.

Hämta din Stärkelseguide här.

Hämta din Stärkelseguide här.

Rätt redning för bästa resultat.

Ladda ner

Chokladpastej med färska bär och chokladglass

Här en chokladdessert som sällan misslyckas och som alltid går hem hos gästerna.

Se fler recept

Continue

Title

Bullet Point text