Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

Duka upp årets julmat på fina fat och erbjud dina gäster en intim julupplevelse med smaker från Norden såväl som resten av världen. Recepten är komponerade av Daniel Müllern och här samsas kött och fisk med grönt och sött. Med fler grönsaksrätter på menyn, samt smårätter istället för buffé, bidrar du dessutom till en mer hållbar upplevelse.

Meny

Protein

  • Äpple- och pepparrotssill
  • Bloody Mary sill
  • Vegetarisk curry”sill”
  • Deviled Eggs med hummer
  • Pastramilax med syrade grönsaker och yoghurt
  • Rimmad kokt torsk med kryddpeppar, skånsk senap och ärtor
  • Griljerade revben korean style
  • Vegetariska bullar ”No meatballs”
  • Dopp i grytan - kryddig kycklingbuljong med frikadeller och grillat bröd
  • Ljummen pepparglaserad rostbiff med grov curryremoulad och friterad lök

 

Grönt

  • Bakad rotselleri med krispigt skal, grönkål och miso
  • Rostad och senapssyrad blomkål med ras el hanout
  • Coleslaw på rödkål med ingefära och apelsin
  • Sesamstekt grönkål och broccoli
  • Grillade rödbetor med rökt färskost och rostade frön
  • Sotad vitkål med ättikssirap

 

Sött

  • Panna cotta ris à la Malta med hallonkompott
  • Karamelliserad crème brûlée med apelsin och kanel
  • Chokladmousse med brända mandlar och fikon
Jul på Daniel Müllerns sätt

Jul på Daniel Müllerns sätt

Ladda ned vår folder ”Jul på Daniel Müllerns sätt” för samtliga recept, och ha en riktigt smakrik jul!

Ladda ner