Menu

Livet är för kort för att ha tråkigt! Därför har vi bestämt att hela 2018 ska gå i firandets tecken. Ingen högtid är för stor eller för liten, lokal eller avlägsen för att låta sig firas, snarare tvärtom. Faktum är att det alltid finns en anledning för människor att träffas och dela härliga upplevelser och – inte minst – att äta fantastiskt god mat tillsammans. För är det någon gång som livet kretsar lite extra mycket kring vad vi äter, så är det när det vankas fest. 

 

Följ med till Sydkorea, Ryssland och Tyskland

Under året fokuserar vi lite extra på några av de större folkfesterna i Sydkorea, Ryssland och München. Kring dessa events kommer vi att erbjuda många roliga aktiviteter, spännande tävlingar, användbara hacks, inspirerande recept och fiffiga dekorationslösningar som gör att både du och dina gäster kommer att känna sig lite närmre festens epicentrum. 

 

Varje dag är en fest

Förutom alla stora events finns det som sagt många andra roliga dagar som du kanske vill uppmärksamma. Du hittar alltid en anledning att fira med hjälp av vår Celebration Calender. Inom kort kommer du även kunna besöka vår idébank där vi samlar material som du gärna får använda i din egen marknadsföring. I idébanken kommer du ockå att hitta matnyttiga tips på hur du kan prata med befintliga och potentiella gäster i sociala medier.  

Så ta på dig festhumöret och öppna dina sinnen för nu åker vi till Sydkorea!

Always a Reason To Celebrate

01:01

 

 

Det finns alltid en anledning att fira det goda i livet!

Klicka här så ser du vilka högtider som väntar runt hörnet!

Produkter
Recept
Favoriter
Meny