Klassiker i ny fräsch förpackning

Känner du inte längre igen vårt klassiska sortiment? Ta det lugnt, det är bara frågan om en efterlängtad designförändring. Dessutom har vi gjort det enklare för dina gäster att hitta just det te som de behöver för stunden. Vårt sortiment av gröna teer kallar vi numera Balance. Våra traditionella svarta teer kallas Energise och våra svarta teer med frukt- och bärsmak har fått namnet Refresh. Örtteerna då? Ja, de fick det givna namnet Relax. Tillsammans utgör de vårt nya sortiment Lipton Feel Good Selection. Vilken blir din favorit? 

 

Balance – Gröna teer för fler sköna stunder i livet.

Energise – Svarta klassiker piggar alltid upp.  

Refresh – Teer med smak av frukt och bär.

Relax –  Ört- och fruktinfusioner utan coffein och tein. Innehåller inga teblad. 

 

Ny förpackning och nya attraktiva exponeringsmöjligheter

Såväl tepåsar som ytterförpackning och displaykartong har fått sig ett ansiktslyft i samband med designförändringen. Vi vet att många av våra kunder vill kunna exponera sitt teutbud i någon av våra snygga och praktiska lådor eller ställ. Våra telådor erbjuds fortfarande i tre modeller som fortsatt passar våra påsar.

Tillhör du dem som hellre vill exponera dina teer i ett ställ kan det vara bra att veta att vi förändrat och förbättrat våra ytterförpackningar. Numera hittar du öppningen på kortsidan vilket innebär att du: 

  1. Får plats med 50 % fler sorters te på samma yta. 
  2. Får en snyggare kuverthantering.
  3. Telådorna går fortfarande bra att använda.

*Befintliga ställ passar inte.

Har du frågor om Lipton Feel Good Selection och hur desingförändringen påverkar dig kontakta din säljare.

 

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto