Vad kan du om hälsotrender? Testa dig i vårt quiz så har du chans att vinna ett årskort på ditt lokala gym (värde ca 3600 kr)! En sak som alltid är i ropet när det kommer till vårt fysiska och psykiska välbefinnande är nämligen träning. Tävlingen pågår bara till den 26/4 så skynda dig om du vill göra 2018 till hälsans år! 

Lycka till!

 

 

Tävlingsregler

  • Tävlingen är öppen för dig som arbetar professionellt med mat och bor i Sverige.
  • Tävlingen pågår 12–26/4 2018. Vinnaren meddelas via epost senast den den 3/5 2018.
  • Vinnaren utses av en jury utsedd av Unilever Food Solutions. Juryns beslut kan inte överklagas.
  • Unilever Food Solutions äger rättigheterna till tävlingen och samtliga bidrag.
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren och att ditt bidrag kan komma att publiceras tillsammans med ditt namn.

 

 

Fråga 1.

För ett par år sedan började världens trend- och hälsointresserade människor dricka golden milk på löpande band. Vilken är den gyllene ingrediensen som anses ha en rad hälsobringande effekter? 

 

Fråga 2.

Aktivt kol har dykt upp i många olika sammanhang under senare år. Vilken av följande saker har vi hittat på? 

 

Fråga 3.

Jordmandel är ingen mandel utan en liten knöl som bland annat kan mixas med vatten till en jordmandelmjölk och landa i en horchata. Vad kallas jordmandeln med ett annat namn? 

 

Fråga 4.

Hela världen har förförts av det lilla chiafröet som påstås ha positiv inverkan på vår hälsa. Chiafrön kan i många fall också användas i stället för något av nedan alternativ. Frågan är bara vilket? 

 

Fråga 5.

De flesta känner till acai, superbäret från…. Ja varifrån?