Med Knorr Indian Kryddpastor kan du laga autentisk, indisk mat på kort tid – det är helt enkelt supersmidigt och supergott. Kryddpastorna är baserade på de fyra kanske kändaste curryrecepten från Indien: Butter Chicken, Tikka Masala, Jalfrezi och Korma. Gemensamt passar samtliga sorter för vegetarisk och vegansk kost och är glutenfria. Både gott och bra! 

Det ska vara trevligt att laga indiskt

Med våra kryddpastor får du utrymme att laga indisk mat med din alldeles egna prägel. Knorr Indian Kryddpastor är en utmärkt marinad som hjälper dig att sätta grunden i din mat och som du sedan kan bygga vidare på efter dina matgästers önskemål. Sortimentet innehåller olika smaker med olika nivåer av hetta. Samtliga sorter lämpar sig också för en vegetarisk och vegansk kost. Det finns med andra ord något för alla:

 

 • Butter Chicken
  En klassisk curry med tomat, ingefära och vitlök och en god mild smak som passar alla.
 • Tikka Masala
  En av världens kändaste curryrätter med tomat, vitlök, koriander, kokos och medium hetta.
 • Korma
  En favorit världen över med runda, milda smaker av kokos, ingefära och vitlök.
 • Jelfrezi
  En het och fyllig curry med smak av tomat, kokos och paprika. Jal betyder het. 

 

Produkterna kan förvaras upp till 24 månader från tillverkningsdatum och en öppnad förpackning håller i 6 månader    

Kom igång med vår receptfolder

Kom igång med vår receptfolder

Vill du göra det ännu smidigare, eller är på jakt efter recept för att komma igång med Knorr Indian Kryddpastor, har har vi släppt en ny receptfolder. Den är fylld av klassiska indiska rätter i olika tappningar med rätter som passar alla.

Ladda ner receptfoldern

Indiska recept

Vegetarisk Jalfrezi

Jalfrezi är en aromatisk och mustig curry från Pakistan och kan som här göras helt vegansk, men kan också tillagas på fisk, kött eller kyckling. Knorr Jalfrezi kryddpasta är kryddig i sig själv men om man önskar ytterligare hetta kan man addera grön chili. Rätten är god tillsammans med kokt ris eller Naanbröd och yoghurt. 

Se fler recept

Indiska recept

Lins & potatiscurry tikka masala

Morötter, potatis och linser är huvudingredienserna i denna Indiska curry, här serverad med en nordiskt söt och syrlig picklad inläggning tillsammans med Naan bröd och/eller Fyra Skånska Gryn (bas på havre, råg, vete och korn).

Se fler recept