Menu

Med Knorr Indian Kryddpastor kan du laga autentisk, indisk mat på kort tid – det är helt enkelt supersmidigt och supergott. Kryddpastorna är baserade på de tre kanske kändaste curryrecepten från Indien: Butter Chicken, Tikka Masala och Korma. Gemensamt passar samtliga sorter för vegetarisk och vegansk kost och är glutenfria. Både gott och bra! 

Det ska vara trevligt att laga indiskt

Med våra kryddpastor får du utrymme att laga indisk mat med din alldeles egna prägel. Knorr Indian Kryddpastor är en utmärkt marinad som hjälper dig att sätta grunden i din mat och som du sedan kan bygga vidare på efter dina matgästers önskemål. Sortimentet innehåller olika smaker med olika nivåer av hetta. Samtliga sorter lämpar sig också för en vegetarisk och vegansk kost. Det finns med andra ord något för alla:

 

  • Butter Chicken
    En klassisk curry med tomat, ingefära och vitlök och en god mild smak som passar alla.
  • Tikka Masala
    En av världens kändaste curryrätter med tomat, vitlök, koriander, kokos och medium hetta.
  • Korma
    En favorit världen över med runda, milda smaker av kokos, ingefära och vitlök.

 

Produkterna kan förvaras upp till 24 månader från tillverkningsdatum och en öppnad förpackning håller i 6 månader    

Kom igång med vår receptfolder

Kom igång med vår receptfolder

Vill du göra det ännu smidigare, eller är på jakt efter recept för att komma igång med Knorr Indian Kryddpastor, har har vi släppt en ny receptfolder. Den är fylld av klassiska indiska rätter i olika tappningar med rätter som passar alla.

Ladda ner
Produkter
Recept
Favoriter
Meny