Menu

Med en hemmagjord smak och omisskännligt fyllig och len konsistens är det inte konstigt att HELLMANN’S varit nummer ett bland kockar i mer än hundra år. Men så tar vi heller inga genvägar utan ser till att använda goda råvaror i dubbel bemärkelse. Så långt möjligt använder vi ingredienser som gynnar en hållbar utveckling och vi försöker alltid hitta nya sätt att minimera vår miljöpåverkan.  

 

Lika mångsidig som krämig 

HELLMANN’S Real Majonnäs passar i de flesta rätter och sammanhang, blir inte rinnig och är lika god naturell som smaksatt med dina favoritkryddor. HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick har en extra tjock konsistens som gör att den passar särskilt bra i dippsåser, fyllningar och för att bre direkt på mackor. 

 

 

Minska svinnet med rätt mängd majonnäs

Behovet av majonnäs är olika beroende på sammanhang, meny, trender och säsong, därför kommer våra majonnäser i både lite mindre och riktigt stora förpackningar. På så vis kan du slippa onödigt svinn. HELLMANN’S Real Majonnäs 79 % finns både som 10- och 2-litersförpackningar. HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick kommer i förpackningar om 5 kilo.

 

 

100% ägg från frigående höns

Att god mat måste tillverkas av de bästa ingredienserna är knappast något nytt. Därför gör vi våra produkter med så enkla och naturliga ingredienser som möjligt, samtidigt som vi ser till att råvarorna produceras på ett hållbart vis. Idag kommer faktiskt hundra procent av de ägg vi använder i våra majonnäser från frigående höns. Det gör en högst påtaglig skillnad för livskvaliteten hos miljontals hönor – och miljontals burkar med HELLMANN’S. 

 

 

Hållbart odlad rapsolja 

Som kock vill du självklart att din mat ska smaka så mycket som möjligt, men inte på bekostnad av vår planet. Därför köper vi endast in olja gjord på hållbart odlad raps. 

Produkter
Recept
Favoriter
Meny