Menu

Med en hemmagjord smak och omisskännligt fyllig och len konsistens är det inte konstigt att HELLMANN’S varit oroligt populär i mer än hundra år. Men så tar vi heller inga genvägar utan ser till att använda goda råvaror i dubbel bemärkelse. Så långt möjligt använder vi ingredienser som gynnar en hållbar utveckling och vi försöker alltid hitta nya sätt att minimera vår miljöpåverkan.

Nu i 2-litershink!

Vår nya 2-litersförpackning för HELLMANN’S Real Majonnäs är vårt senaste exempel på förändringar som vi gjort för miljöns skull. Dels innehåller den 24 % mindre plast än tidigare, dels har vi gett den en vidare öppning som inte bara gör det enklare och mindre kladdigt att ta upp majonnäsen ur burken, utan också att det blir mindre matsvinn! Små förändringar som i slutänden ändå gör stor skillnad för både dig som kock och moder jord.

  • Ny 2-litersförpackning med 24 % mindre plast
  • Vidare öppning för enklare och mer kladdfri matlagning
  • Enklare att komma åt majonnäsen = mindre matsvinn
  • Stapelbara hinkar = enklare förvaring

Har du räknat på vad din majonnäs kostar? Det har vi!

Nyfiken på vad din egengjorda majonnäs kostar egentligen? Vi har räknat lite på det.

Lika mångsidig som krämig 

HELLMANN’S Real Majonnäs passar i de flesta rätter och sammanhang, blir inte rinnig och är lika god naturell som smaksatt med dina favoritkryddor. HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick har en extra tjock konsistens som gör att den passar särskilt bra i dippsåser, fyllningar och för att bre direkt på mackor. 

Tips! Feel free to reuse! Återanvänd gärna våra förpackningar innan du återvinner dem! Hinkarna kan användas till alltifrån rester till slevar och allt där emellan!

Produkter
Recept
Favoriter
Meny