Menu

Med en hemmagjord smak och omisskännligt fyllig och len konsistens är det inte konstigt att HELLMANN’S varit oroligt populär i mer än hundra år. Men så tar vi heller inga genvägar utan ser till att använda goda råvaror i dubbel bemärkelse. Så långt möjligt använder vi ingredienser som gynnar en hållbar utveckling och vi försöker alltid hitta nya sätt att minimera vår miljöpåverkan.

Nu i 2-litershink!

Vår nya 2-litersförpackning för HELLMANN’S Real Majonnäs är vårt senaste exempel på förändringar som vi gjort för miljöns skull. Dels innehåller den 24 % mindre plast än tidigare, dels har vi gett den en vidare öppning som inte bara gör det enklare och mindre kladdigt att ta upp majonnäsen ur burken, utan också att det blir mindre matsvinn! Små förändringar som i slutänden ändå gör stor skillnad för både dig som kock och moder jord.

  • Ny 2-litersförpackning med 24 % mindre plast
  • Vidare öppning för enklare och mer kladdfri matlagning
  • Enklare att komma åt majonnäsen = mindre matsvinn
  • Stapelbara hinkar = enklare förvaring

Lika mångsidig som krämig 

HELLMANN’S Real Majonnäs passar i de flesta rätter och sammanhang, blir inte rinnig och är lika god naturell som smaksatt med dina favoritkryddor. HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick har en extra tjock konsistens som gör att den passar särskilt bra i dippsåser, fyllningar och för att bre direkt på mackor. 

Tips! Feel free to reuse! Återanvänd gärna våra förpackningar innan du återvinner dem! Hinkarna kan användas till alltifrån rester till slevar och allt där emellan!

Minska svinnet med rätt mängd majonnäs

Behovet av majonnäs är olika beroende på sammanhang, meny, trender och säsong, därför kommer våra majonnäser i både lite mindre och riktigt stora förpackningar. På så vis kan du slippa onödigt svinn. HELLMANN’S Real Majonnäs 79 % finns både som 10- och 2-litersförpackningar. HELLMANN’S Majonnäs Extra Thick kommer i förpackningar om 5 kilo.

100 % ägg från frigående höns

Att god mat måste tillverkas av de bästa ingredienserna är knappast något nytt. Därför gör vi våra produkter med så enkla och naturliga ingredienser som möjligt, samtidigt som vi ser till att råvarorna produceras på ett hållbart vis. Idag kommer faktiskt hundra procent av de ägg vi använder i våra majonnäser från frigående höns. Det gör en högst påtaglig skillnad för livskvaliteten hos miljontals hönor – och miljontals burkar med HELLMANN’S.

Olja på hållbart odlad raps

Som kock vill du självklart att din mat ska smaka så mycket som möjligt, men inte på bekostnad av vår planet. Därför köper vi endast in olja gjord på hållbart odlad raps. 

Mjuka frågor och lena svar om HELLMANN’S REAL Majonnäs!

Fråga: Vad har förändrats i och med den nya 2-litersförpackningen?

Svar: Vi har gått från burk till hink, vilket innebär 24 % mindre plaståtgång, en ny vidare öppning som gör det enklare att ta och hantera majonnäsen utan kladd, samt att komma åt all majonnäs, vilket i sin tur leder till mindre matsvinn.

Fråga: Finns det några fler fördelar med den nya HELLMANN’S-förpackningen?

Svar: Ja! Den är enklare att stapla och förvara i såväl butiks- som på kylskåpshyllor.

HELLMANN'S Dressing 1-2-3 -DIPP

HELLMANN'S Dressing 1-2-3 -DIPP

Enkla 1-2-3-dippar med HELLMANN'S som bas.

Ladda ner
Produkter
Recept
Favoriter
Meny