Menu

HELLMANN'S är berömda för sin majonnäs, den är till och med utnämnd till världens bästa. Smaken är fantastisk, ingredienserna är hållbart producerade och av högsta kvalité, så det är inte på något sätt oförtjänt att den är så populär. Från och med nu kan du också erbjuda dina kunder en kvalitetsketchup bredvid HELLMANN'S majonnäs-flaska.

Receptet innehåller så få ingredienser som möjligt, och detta för att göra produkten så äkta och ren som möjligt (66,9% tomat, socker, ättika, vatten, salt och naturliga aromer). Tomaterna är italienska och självklart hållbart odlade. Dessutom är socker- och salthalten reducerade, och i stället har vi tillsatt ännu fler tomater.

Den nya flaskan är på 430 ml (473 gram) och går utmärkt att ställa med toppen nedåt, vilket också är perfekt till bordsserveringar där kunderna själva doserar efter egna preferenser. Flaskorna sorteras sedan tillsammans med plastförpackningar och gör det enkelt för dig att vara lite miljövänligare. Flaskorna kommer senare också tillverkas i 100% återvunnen plast.

Kom ihåg att du också kan få HELLMANN'S ketchup, majonnäs och senap i portionsförpackningar till take-away eller som en dispenserlösning som är optimerad för servering i småskålar eller till bufféer.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny