Menu

Att skapa en perfekt vinägrett som både lyfter och rundar av en sallad, är ingenting man gör i en handvändning. Just därför är vi glada över att kunna presentera en härlig uppsättning utsökta vinägretter som gjorts på naturliga och förstklassiga råvaror. Förutom att lyfta dina sallader till oanade höjder, kan de med fördel användas i varma rätter, såser, marinader och desserter samt som glace och dekoration. Använd precis som de är eller förflytta dem i den smakriktning du själv vill.

Behöver du tips på användningsområden? Längre ner hittar du en samling nya och härliga recept!

 

 

En spännande nykomling 

Som du kanske ser har vi uppdaterat designen på våra vinägretter. När vi ändå var i farten så passade vi på att förbättra korken så att den blev både enklare att öppna och stänga. Dessutom tog vi fram en helt ny vinägrett. Många goda nyheter på samma gång, helt enkelt. 

 

Nyhet! HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette

En vuxen nykomling gjord på ljuvlig äppelcider- och Pedro Ximenesvinäger och honung.
  

 

HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette 

En perfekt smakrik blandning av sesamolja, soja, rostade sesamfrön, rödvin och vitvinsvinäger. En självklar ingrediens när du lagar asiatiska rätter.

 

HELLMANN’S Citrus Vinaigrette 

En frisk och fräsch vinägrett gjord på extra virgin olivolja samt saften och skalet från solmogna citroner från spanska Murcia. 

Hitta nya användningsområden för dina vinägretter från HELLMANN’S!

Vi bad en av våra kockar ta fram några nya spännande recept som alla inkluderar våra mångfacetterade och smakrika vinägretter. Resultatet blev en receptbroschyr fylld med godsaker som rostad palsternacksoppa med äpple, kyld tomatsoppa och en härlig linssallad.

Recept med vinägretter från HELLMANN'S

Recept med vinägretter från HELLMANN'S

Ladda ner foldern här

 

Snabba tips från HELLMANN’S

  1. Ge din tonfisk lite ”edge” med hjälp av HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette. Tillsätt lite färsk koriander så har du en sås med perfekt balans mellan syra och sötma, som passar till både fet och mager fisk.  
  2. Krydda ditt oxkött med lite sichuanpeppar och deglasera pannan med HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette och svamp efter stekning. Lika enkelt som gott. 
  3. Toppa din gröna ärtsoppa med lite HELLMANN’S Citrus Vinaigrette för den där perfekta kombinationen av söta ärtor och pigg syra. 

 

Produkter
Recept
Favoriter
Meny