Menu

 

Nytt recept. Mer smak.

Knorr Koncentrerad Fond är en av våra mest mångsidiga ingredienser. Du kan använda den som baser till soppor, såser, grytor, marinader och mängder av andra rätter. Eller så kan du använda den som smaksättare under eller mot slutet av tillagningen när du vill sätta lite extra smak på det du lagar.

Med våra nya och förbättrade flytande koncentrerade fonder blir det ännu enklare att få rätt smakprofil på dina favoriträtter. Vi har nämligen förändrat recepten en aning och lyft fram huvudingredienserna ytterligare. Det gör att din kycklinggryta smakar mer kyckling och din köttgryta smakar mer kött. Dessutom har vi passat på att sänka salthalten. Och som kronan på verket kan vi meddela att det nya receptet gjort fonden drygare. Föregångaren räckte till 30 liter men nu får du faktiskt 50 liter för samma pris. Det är vad vi kallar en prisvärd fond. 

Tre enkla sätt att få fart på smaklökarna

Nu har vi även uppdaterat våra populära fonder med smak av kalv, brynt lök och svamp. Svampfonden är perfekt för den som vill stila med en Karljohan-majonnäs eller göra svamprisotton strået vassare. Kalvfonden lockar fram umamin i dina rätter och trivs i de flesta grytor och stuvningar, och lökfonden är ett enkelt sätt att tillföra dina grytor och såser lite bitterhet och djup. Både kalv- och svampfond är fri från jästextrakt. 

 

Våra uppdaterade fonder:

  • har renare och intensiv smak
  • är drygare - ger upp till 50 liter fond
  • kommer i flaska med praktisk flip-top
 
6 lättlagade recept

6 lättlagade recept

Recept med koncentrerad fond.

Ladda ner foldern här
Produkter
Recept
Favoriter
Meny