Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

Det blir viktigare och viktigare för restauranger och storkök att laga mat med hänsyn till miljön, en utveckling som vi på Unilever Food Solutions givetvis välkomnar. Därför lanserar vi nu sex nya ekologiska fonder och buljonger – lika välsmakande och balanserade som alltid.

De nya buljongerna är den (klimat)smarta genvägen till en god och fyllig smak, samtidigt som våra nya fonder förhöjer smaken på dina rätter utan att du behöver sänka dina ekologiska mål. De är dessutom fria från allergener som gluten och laktos vilket gör att du kan laga mat med både smakens, kundens och naturens bästa i åtanke.

 

Fonder och buljonger med omtanke om helheten    

Förutom att våra nya fonder och buljonger är ekologiska så är de också hållbart framtagna. För att verkligen ta ansvar för vår planet måste vi nämligen tänka och arbeta hållbart. Detta är något vi på Unilever Food Solutions tar på största allvar och arbetat med länge, men vad betyder hållbarhet egentligen? I all sin enkelhet kan man säga att hållbarhet handlar om att tillfredsställa dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov.

Läs mer om våra hållbara mål och ambitioner här.

 

En grön märkning

Våra ekologiska fonder och buljonger bär EUs ekomärke så du kan vara säker på att de producerats både med respekt för miljön och på ett hållbart sätt. Läs mer här.

 

 

KNORR EKOLOGISKA BULJONGER

  • Fria från jästextrakt, gluten, laktos och palmolja.
  • Låg salthalt (0,3 %).
  • Ren och naturlig smak.
  • Nu även i 5 kg förpackning.
  • Ger 125 l och har 0,3 salthalt.