Menu

Det blir viktigare och viktigare för restauranger och storkök att laga mat med hänsyn till miljön, en utveckling som vi på Unilever Food Solutions givetvis välkomnar. Därför erbjuder vi ekologiska buljonger som förhöjer smaken på dina rätter utan att du behöver sänka dina ekologiska mål. De är dessutom fria från allergener som gluten och laktos vilket gör att du kan laga mat med både smakens, kundens och naturens bästa i åtanke.

 

Buljonger med omtanke om helheten    

Förutom att buljongerna är ekologiska så är de också hållbart framtagna. För att verkligen ta ansvar för vår planet måste vi nämligen tänka och arbeta hållbart. Detta är något vi på Unilever Food Solutions tar på största allvar och har arbetat med länge, men vad betyder hållbarhet egentligen? I all sin enkelhet kan man säga att hållbarhet handlar om att tillfredsställa dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov.

Läs mer om våra hållbara mål och ambitioner här.

 

En grön märkning

Våra ekologiska buljonger bär EUs ekomärke så du kan vara säker på att de producerats både med respekt för miljön och på ett hållbart sätt. Läs mer här.

 

 

KNORR EKOLOGISKA BULJONGER

  • Fria från jästextrakt, gluten, laktos och palmolja.
  • Låg salthalt (0,3 %).
  • Ren och naturlig smak.
  • Nu även i 5 kg förpackning.
  • Ger 125 l och har 0,3 salthalt.    

 

Ladda hem våra recept med ekologiska fonder och buljonger

Ladda hem våra recept med ekologiska fonder och buljonger

Ekologiska fonder och buljonger

Ladda ner foldern här
Produkter
Recept
Favoriter
Meny